Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Programet e ReBorn ju ndihmojnë të gjeni harmoni, lumturi dhe sukses në jetë

Për kë opsion je gati?!

   Aktivizo Potencialin Tënd me Manualin Njerëzor

  • 2 konsultime private

  • Analizë e specializuar e Kodit Njerëzor

  • Transformim / Coaching  bazuar ne manualin individual

  • Pergjigje per nje sfide specifike ne jeten tuaj

€500

€ 399

SKEDULO

   Eksperienca ''Reborn''  

  • 10 konsultime

  • Breakthrough 

  • Këshillim intuitiv 

  • Terapi të NLP / EFT / HIPNOTERAPI


   Përfshin Programin Digital dhe Antarësim në Lighthouse


4000

€ 2999

SKEDULO